Site icon Digimentr

expediteurs software

Expediteurs: wij brengen een vracht aan kennis.

Quote up to faster % 88

Software voor expediteurs

Expediteurs software  voor het beheren dossiers en bestanden maak facturen, beheer tarieven, beheer relaties, boek aankopen, stamgegevens, debiteuren, crediteuren en export boekingen en import boekingen naar uw boekhouding, stuur berichten, zoek en rapporteer. Digimentr is een intelligent intermodaal expeditiepakket voor lucht, zee, weg en spoor dat elke logistieke specialist van de kleinste tot de grootste ondersteunt. Schaalbaarheid groeit met het bedrijfsleven mee, waardoor expediteurs en fabrikanten hun hele economische cyclus eenvoudig kunnen beheren en volgen, terwijl ze aan alle wettelijke vereisten voldoen. Updates worden automatisch geleverd als Software-as-a-Service (SaaS) en helpen klanten op de hoogte te blijven van de nieuwste best practices en nieuwe regelgeving.

‘En hoeveel FTE kunnen we besparen?’ Ja, je kunt met Digimentr software heel makkelijk ‘snel’ kosten in de vorm van waste wegsnijden, maar als je niet structureel zaken anders aanpakt, krijg je de waste ook weer terug. En als dat dan gebeurt, zeggen mensen snel: ’tja dat Digimentr werkt misschien wel voor andere, maar niet hier’. Empirisch weten we dat Digimentr superieur is aan traditionele methoden. Alleen moet je het wel goed toepassen en geen stukjes eruit.

Automatiseer daarom makkelijk en snel al logistiek.

Beheer logistiek van offerte tot geboekt transport

Automatiseer en optimaliseer uw internationale expeditieactiviteiten over verschillende vervoerswijzen en grenzen heen, van capaciteitsplanning en tariefbeheer tot het boeken van schepen en last-mile trucking.

Seafreight LCL & FCL

Airfreight

Rail

Trucking

Customs

Neem contact op

Als u onze hulp nodig heeft, vragen heeft over het gebruik van het platform of technische problemen ondervindt,
Aarzel alstublieft niet contact met ons op te nemen.

E-mail us

E-mail ons voor algemene vragen, inclusief marketing- en samenwerkingsmogelijkheden.

Call us

Bel ons om een lid van ons team te spreken. We zijn altijd blij om te helpen.

Support

Bekijk nuttige bronnen, veelgestelde vragen en hulpprogramma's voor ontwikkelaars.

Exit mobile version