Site icon Digimentr

software expediteur

Expediteurs: wij brengen een vracht aan kennis.

Quote up to faster % 88

Software voor expediteurs

Als expediteur weet u als geen ander hoe u de nodige formaliteiten moet vervullen. Internationale verzending is je thuisspel. Beperken uw verouderde systemen uw groei en hebben ze een negatieve invloed op uw klanttevredenheid? Verspilt u tijd aan het handmatig registreren van de benodigde gegevens voor uw zending? Heeft u minimaal één dag nodig om de factuur te versturen? Met de expediteurs software van Digimentr heeft u met één druk op de knop inzicht in prijs- en contractafspraken. Geef uw klanten toegang tot uw platform en laat ze direct de zending boeken.

lucht transport Verwerk alle luchtvrachtprocessen en genereer relevante documentatie vanuit onze software. Stroomlijn processen en voorkom fouten. Verzend voer de gegevens eenmalig in en laat het systeem het werk doen. Krijg direct akkoord op uw offertes en laat uw klant direct boeken. Bied verschillende luchtvracht prijzen aan. Upload alle documenten en laat uw klant de benodigde documenten uploaden.

Zeevracht Verwerk alle zeevracht processen en genereer relevante documentatie vanuit onze software. Stroomlijn processen en voorkom fouten. Track en Trace containers direct met verschillende trakcings mogelijkheden. De zending direct laten verzekeren?  Dit alles kan makkelijk en snel via onze koppelingen met API.

Verhoog de service-opties voor uw klanten Met een applicatieplatform vergroot u de servicemogelijkheden voor uw klanten. Ze hoeven u niet meer te bellen om bijvoorbeeld een verzendopdracht te plaatsen. Dit kunnen zij eenvoudig vanaf elk gewenst plek doen via het cloud-platform. Koppel met vervoerders, transporteurs, NVOCC, rederijen, Cargonaut en meer.

Beheer logistiek van offerte tot geboekt transport

Automatiseer en optimaliseer uw internationale expeditieactiviteiten over verschillende vervoerswijzen en grenzen heen, van capaciteitsplanning en tariefbeheer tot het boeken van schepen en last-mile trucking.

Seafreight LCL & FCL

Airfreight

Rail

Trucking

Customs

Neem contact op

Als u onze hulp nodig heeft, vragen heeft over het gebruik van het platform of technische problemen ondervindt,
Aarzel alstublieft niet contact met ons op te nemen.

E-mail us

E-mail ons voor algemene vragen, inclusief marketing- en samenwerkingsmogelijkheden.

Call us

Bel ons om een lid van ons team te spreken. We zijn altijd blij om te helpen.

Support

Bekijk nuttige bronnen, veelgestelde vragen en hulpprogramma's voor ontwikkelaars.

Exit mobile version